Priprava objektov za sanacije

 

NAŠE PODJETJE USPEŠNO IZVAJA SANACIJE betonskih objektov PO PREDHODNEM RAZBIJANJU BETONOV Z VODNIMI POSTOPKI (HIDROSTATIČNO RAZBIJANJE BETONA). Z različnimi postopki in v različnih delovnih pogojih in globinah potrebnih posegov. Odbijanje poškodovanega betona in na splošno betonov, izvajamo s uporabo visokotlačne črpalke (2500 bar vodnega pritiska) s pomočjo, za naše potrebe razvitim in izdelanim posebnim robotom (razvito in izdelano v našem podjetju) in s posebnimi priključki. Vse narejeno  v povezavi s našim partnerjem (Blaster – sanacije), inovativno in učinkovito. REPROFILACIJE (sanacije) BETONOV IZVAJAMO STROJNO ALI ROČNO.

Odbijanje delov poškodovanega betona se izvaja z robotom, delovni pritisk cca 2200 do 2400 bar, s katerim se bo predvidoma odstranil ves oslabeli beton. Izvajamo odstranitev cementnega betona, z vodnim curkom pod visokim pritiskom, odkrivamo armaturo, površina je lahko vertikalna ali pod nagibom do 20 stopinj, ne glede na površino dosežemo globino po potrebi.

Dela izvajamo z robotom, za ravne površine ali s posebnim topom za različne nagibe zidov. Posamezna mesta manjših in večjih kvadratur. Tudi za »plafone« (strop) mostov in viaduktov. Predvsem pa zahtevne oddaljene in nedostopne dele konstrukcij, ki jih je potrebno sanirati.

DODATNO JE NAŠA POSEBNOST, VODNO RAZBIJANJE BETONOV ZA IZVAJANJE SANACIJ JEKLENIH DILATACIJ MOSTOV. Naš postopek nam omogoča vdor v globino objekta. S tem postopkom se ne poškoduje konstrukcija objekta, in tudi ne jeklena dilatacija. Res pa je, da delo izvajamo z odstranjeno zaščito na priključku, da je zato okolico potrebno zavarovati od letenja kosov betona. 

 

 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se