Visokotlačno pranje

Visokotlačni vodni postopki

 

ZA IZVAJANJE DEL VISOKOTLAČNEGA PRANJA SO NAM NA RAZPOLAGO ČRPALKE ZMOGLJIVOSTI 2500 BAR, 250 BAR, 500 BAR…. OPERATIVNI SMO PA TUDI PO POTREBI Z DODATNIMI.

VENDAR, ZA IZVAJANJE DEL Z VISOKOTLAČNIMI ČRPALKAMI JE POTREBNO UPORABLJATI RAZLIČNE PRIKLJUČKE IN RAZLIČNO DODATNO OPREMO ZA RAZLIČNE NAMENE IN TEHNOLOŠKE POSTOPKE. NEKATERA IZVAJANJA DEL SO REFERENČNO PRIKAZANE SLIKE IZVEDB IN UPORABE VISOKOTLAČNIH ČRPALK IN PRIMERI POSTOPKOV IZVEDBE.

ZA PERMANENTNA IZVAJANJA DEL UPORABLJAMO TUDI RAZLIČNE ROBOTE. IMENUJEMO JIH PROJEKTNI ROBOTI, SAJ SO RAZVITI IN IZVEDENI PRAV ZA POSEBNE NAMENE, POSEBNE TEHNOLOŠKE POSTOPKE VISOKOTLAČNEGA PRANJA IN RAZBIJANJA BETONOV.

KOT PRIMERI: HIDRODEMOLIRANJE BETONOV, PRANJE JEKLENIH KONSTRUKCIJ, MOSTNIH IN DRUGIH BETONSKIH PLOŠČ, PRANJE TUNELOV IN VISOKIH KONSTRUKCIJ, ČIŠČENJE IZMENJEVALCEV TOPLOTE, PRANJA LAKIRNIC IN V INDUSTRIJI…. NEKAJ MOŽNOSTI JE PRIKAZANIH NA REFERENČNIH SLIKAH IZVAJANIH DEL.

 

 

Podjetje Blaster je naš pomemben podizvajalec za visokotlačno pranje in peskanje jekla
Če želite vedeti več kliknite na logotip:

 

 

Najboljši arhitekti ustvarjajo  stvaritve, ki naj bi v svoji lepoti bile večne.

Arhitekti, oblikovalci, izvajalci  in krajinarji s posebno skrbnostjo do lepote in oblikovanja izbirajo  materiale za izvedbo različnih objektov. Sodelujejo v snovanju in izvajanju del v mestih, trgih, stadionih, bazenih, spomenikih… Snujejo najlepše fasade, stavbe in kamnite mojstrovine, jeklene mostove in druge konstrukcije.  V oblikovanje dajejo sebe.

 

Izdelamo pločnike, sprehajališča, stadione in otroška igrišča, gledališča, spomenike in urejamo njihovo okolico. V samo izvedbo vlagamo velika finančna.

 

Že čez nekaj časa pa ti objekti, na žalost, dajejo videz zapuščenosti in  zanemarjenosti. Prekriti so s plesnijo, umazanijo in grafiti.  Ne glede na vložke v čiščenje in v revitalizacijo, se jih do sedaj ni dalo obnoviti, tako da se jim povrne prvotni sijaj, prvotna lepota.

 

Danes za vas to lahko storimo mi!

 

PREJSAN,  se ponaša z novo strojno opremo, ki je novost. Ponujamo izvedbo čiščenja z novo tehnologijo visoko tlačnega čistilca/odstranjevalca z do 2500 barov vodnega pritiska – BREZ UPORABE KEMIKALIJ. Ta tehnologija nam omogoča uporabo za različne namene in na različne načine. Raznovrstni priključki nam omogočajo izvajanje mnogih opravil in čiščenje v gradbeništvu ter v strojegradnji; uporabljajmo jo pri vzdrževanju in sanaciji betonskih (beton celo lahko režemo), kamnitih in jeklenih konstrukcij, ladjarstvu, elektroindustriji, za čiščenje stavb in objektov izdelanih iz kamna, betona ali jekla. Odlično se odnese tudi pri čiščenju raznih trdovratnih »umazanij« kot je rja in za odstranjevanje talne signalizacije.

 

Pa tudi žvečilni gumiji niso več problem.

 

Bistvo delovanja naše opreme je, da se voda pod visokim pritiskom (max 2500 barov – ne uporabljamo nobenih kemikalij, le toplo vodo, če je potrebno), izteka po posebnih »šobah« (ali ročnih pištolah) in rotirajoče brizga vodo po umazanih površinah iz kamna, betona ali asfalta. Voda pod visokim tlakom odstranjuje še tako trdovratne materiale (barve, rjo, betone, cementne nanose, fasadne malte in lepila itd). Zaradi možnosti nastavitve pritiska je možna izvedba in odstranjevanje materialov različne trdote in v različnih »globinah«, kar raznolikost uporabe še bistveno poveča.

 

Po izvedem čiščenju, objekti pridobijo novo prvotno podobo. Na posameznih objektih predlagamo izvedbo dodatne zaščite s premazi, ki ščitijo in preprečujejo nastanek nesnage (npr. železni kotliček, zarjavi takoj po čiščenju, potrebno ga je takoj namazati z oljem).

 

Za vse informacije in samo izvedbo smo vam na voljo. Veselimo se sodelovanja z vami!

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se